Всички функционалности

Умна гривна Wellky

ОПТИЧЕН СЕНЗОР

Специално разработен сензор за точно измерване на жизнени показатели - кръвно налягане, пулс, температура.

ВГРАДЕН GPS ТРАКЕР

Спомага за точното локализиране на Умната гривна. От 5 - 15 метра на открито и 10-15 метра на закрито.

ВГРАДЕН ЖИРОСКОП

Той разполага с 6 степени за чувствителност. Отчита промяната траекторията на тялото. При настъпило падане на потребителя, гривната прави автоматично обаждане към избрани спешни номера.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ РАБОТАТА НА WELLKY

Персонализиране на индивидуалните здравни показатели на ползвателя. Персонална настройка на 2 телефонни номера за получаване на известия. Персонализация на чувствителността на жироскопа.

DATA СВЪРЗАНОСТ

Свързаността на гривната с WellkyApp е базирана изцяло на мобилни данни, които са включени в условията за ползване на СИМ картата

МАГНИТНО ЗАРЯДНО

Изключително лесно и иновативно зареждане. Кабела за зареждане се доближава до указаното място място на Умната гривна, прилепя се много лесно с магнит и процесът по зареждане е стартирал.

ИЗДРЪЖЛИВА БАТЕРИЯ

Батерията издържа до 72 часа преди да е необходимо да бъде заредена отново. Капацитет 1000мА.

БЕЗ ЕКРАН, ЧЕТИРИ БУТОНА

Oпростена визия с 4 бутона:SOS бутон, бутон 1 или 2 – за спешни номера и бутон за гласови съобщения.Звуков сигнал при предстоящо измерване и статус на батерията.

ВОДО, ПРАХО И УДАРОУСТОЙЧИВА

IP67 водоустойчивост. Гривна работи перфектно при къпане или плуване. Не пропуска прах в корпуса. Високо ниво на издръжливост при изпускане и удар.

АНТИБАКТЕРИАЛНА СИЛИКОНОВА КАИШКА

Умната гривната е направена от специален силиконов материал, който не дразни кожата и предпазва от задържане на микроби.

Научи повече за

Абонаментни планове

Wellky App

Пълен достъп Wellky App
Умна гривна
‎‎‎‎

58 лв./ месец

С едногодишен договор

142 лв.